Specializirani smo za nepremičninsko posredovanje pri prodaji in nakup ter oddaji in najemu nepremičnin s poudarkom na območju Ljubljane z bližnjo okolico, vendar delujemo tudi drugod po Sloveniji.

Postorimo od A do Ž
Celostne storitve, ki jih zagotavljamo, zajemajo vse od ocen tržnih vrednosti nepremičnin, pregleda pravnega in dejanskega stanja, urejanja in priprave razne dokumentacije, med drugim tudi za potrebe vpisa v zemljiško knjigo, do priprave raznih pogodb, osebnega svetovanja in klasičnega posredovanja pri prodaji, nakupu, oddaji, najemu ali zakupu nepremičnin.

Skrbno …
V našem podjetju si prizadevamo za visoko kakovost storitev, zato dajemo velik poudarek na profesionalen in korekten odnos z našimi strankami ter se trudimo ugoditi željam in zahtevam vsakega posameznega naročnika. Zavedamo se namreč, da so zadovoljne stranke odraz kakovosti podjetja.

… in varno
Za zagotavljanje visoke ravni pravne varnosti sodelujemo s pravno in notarsko pisarno ter imamo zavarovano odgovornost. Vsi naši posredniki imajo pridobljeno licenco nepremičninskega posrednika, izdano pri Ministrstvu za infrastrukturo in prostor.