PONUDBA NEPREMIČNIN

Energetska izkaznica

PREDSTAVITEV

 

Specializirani smo za prodajo in nakup ter oddajo in najem nepremičnin s poudarkom na območju Ljubljane z bližnjo okolico, vendar delujemo tudi drugod po Sloveniji.

Postorimo od A do Ž

Celostne storitve, ki jih zagotavljamo, zajemajo vse od ocen tržnih vrednosti nepremičnin, pregleda pravnega in dejanskega stanja, urejanja in priprave razne dokumentacije, med drugim tudi za potrebe vpisa v zemljiško knjigo, do priprave raznih pogodb, osebnega svetovanja in klasičnega posredovanja pri prodaji, nakupu, oddaji, najemu ali zakupu nepremičnin.

Skrbno...

V našem podjetju si prizadevamo za visoko kakovost storitev, zato dajemo velik poudarek na profesionalen in korekten odnos z našimi strankami ter se trudimo ugoditi željam in zahtevam vsakega posameznega naročnika. Zavedamo se namreč, da so zadovoljne stranke odraz kakovosti podjetja.

...in varno

Za zagotavljanje visoke ravni pravne varnosti sodelujemo s pravno in notarsko pisarno ter imamo zavarovano odgovornost. Vsi naši posredniki imajo pridobljeno licenco nepremičninskega posrednika, izdano pri Ministrstvu za infrastrukturo in prostor, in so vpisani v imenik nepremičninskih posrednikov.