PONUDBA NEPREMIČNIN

Energetska izkaznica

PRAVILA IN POGOJI UPORABE

 

PRAVNO OBVESTILO

Vsebina objavljena na spletnih straneh družbe OPTIMA NEPREMIČNINE d.o.o. je avtorsko zaščitena in je ni dovoljeno kopirati, razmnoževati ali kako drugače spreminjati, razen v primeru pisnega soglasja družbe.

Družba OPTIMA NEPREMIČNINE d.o.o. si brez predhodnega obvestila pridružuje pravico do spremembe vsebine, objavljene na teh spletnih straneh.

Družba OPTIMA NEPREMIČNINE d.o.o. ne prevzema nobene odgovornosti za kakršnokoli škodo, ki bi komurkoli posredno ali neposredno nastala zaradi uporabe vsebine teh spletnih strani.

 

UPORABA PIŠKOTKOV (Cookies)

Da bi vam olajšali uporabo naše spletne strani in jo naredili bolj prijetno, uporabljamo »piškotke«. Piškotki so majhne podatkovne enote, ki nam omogočajo primerjavo novih in predhodnih obiskovalcev, razumevanje, kako uporabljajo našo stran, in ki nam posredujejo podatke, s katerimi lahko naredimo prihodnji obisk spletne strani bolj prijeten in učinkovit. Piškotki ne beležijo nobenih osebnih podatkov o uporabniku in ne shranjujejo informacij, ki bi vas lahko identificirale. Piškotke uporablja večina svetovnih spletnih strani. Ob obisku naših spletnih strani, se bo na vaš računalnik ali drugo napravo shranilo več t.i. piškotkov. Podatki na piškotkih so namenjeni predvsem vam. Z njimi bo brskanje bolj učinkovito in prijetno poleg tega si boste prihranili tudi čas. Piškotke lahko seveda z vašega računalnika kadarkoli sami izbrišete.

INFORMACIJE O PIŠKOTKIH, KI JIH UPORABLJA SPLETNA STRAN

Na naši spletni strani uporabljamo dve vrsti piškotkov:
- Začasni piškotki: to so začasni piškotki, ki so shranjeni v datoteki piškotkov vašega brskalnika do konca vašega obiska brskalnika. Ti piškotki so obvezni za pravilno delovanje določenih aplikacij oziroma funkcionalnosti na tej spletni strani.
- Vztrajni piškotki: vztrajne piškotke lahko uporabljamo za izboljšanje uporabniških izkušenj (npr. zagotavljanje optimizirane navigacije). Ti piškotki ostanejo v datoteki piškotkov vašega brskalnika daljše obdobje. To časovno obdobje je odvisno od izbire, ki jo opravite v nastavitvah vašega internetnega brskalnika. Vztrajni piškotki omogočajo, da se informacije prenesejo na spletni strežnik vsakič, ko nekdo obišče spletno stran. Vztrajni piškotki so prav tako poznani kot sledilni piškotki. 

Z uporabo spletne strani soglašate s pogoji uporabe in dovoljujete uporabo piškotkov na vašem računalniku. Sprejem teh piškotkov je predpogoj za uporabo spletne strani, zato, če teh piškotkov ne sprejmete, ne moremo zagotoviti varnosti in popolnega delovanja spletne strani.